Barn7

Det finns de facto väldigt mycket som ni måste tänka på när ni har bestämt er för att tjäna pengar till skolresa. Det är så många beslut som måste tas och mycket information som man måste leta reda på. Biljetter ska beställas, boendet måste ordnas och om ni tänker åka utomlands på skolresa så är det dessutom väldigt viktigt att ni ser till att ha giltiga pass allihop, för annars kan det bli tråkigt i passkontrollen. Ska ni åka till ett land utanför EU så måste ni ha giltiga visum som ni söker i god tid innan avresan via det aktuella landets ambassad i Stockholm. När ni sedan har startat er säljperiod så är det andra grejer som ni måste tänka på. Vi har därför samlat ihop några små men ändå väldigt viktiga saker som det kan vara bra att tänka på när ni är igång och ska tjäna pengar till skolresa.

Jobba tillsammans

Utnyttja er säljperiod till att bygga en stark och hållbar gemenskap som binder er närmare varann. Jobba tillsammans sida vid sida mot målet när ni tjänar pengar till skolresa. Upplev styrkan i en gemenskap när ni allihop helt plötsligt blir utlämnade till varann och sanningen i att en kedja aldrig blir starkare än sin svagaste länk. Det är när ni förenar era krafter som ni kommer att bli helt oövervinnerliga.

Tänk positivt

Många som jobbar med så kallad telemarketing – där man sitter i ett call center och ringer upp kunderna via telefon – brukar ha ett foto av något som man drömmer om att kunna köpa eller göra – en dyr motorcykel eller vajande palmer – framför sig så att de hela tiden har målet för sina ögon. Detta sporrar dem till att sälja ännu mer. Om ni i gruppen kommer överens om att tänka positivt och ha en stark framåtanda när ni säljer för att tjäna pengar till skolresa så kommer ni garanterat att nå ert mål betydligt snabbare.

Sälj ett starkt varumärke

Ett bra tips som ni ska tänka på är att om ni bestämmer er för att sälja något för att på så sätt kunna tjäna pengar till skolresa så ska ni sälja en produkt som är förknippad med ett starkt varumärke. En sådan produkt eller vara säljer sig själv nämligen. Om ni kan erbjuda era kunder något som redan har ett gott rykte om sig så behöver ni inte anstränga er för att marknadsföra produkten. Då vet era kunder redan att det är något väldigt bra som ni vill sälja.