Skolresa1

Hur i hela världen ska man bära sig åt för att kunna tjäna in pengar till skolresa? Ja, det är en fråga som kan få vem som helst att lägga pannan i djupa veck. Grejen är ju att om man har bestämt sig för att åka iväg på en skolresa någonstans så infinner sig genast den där besvärliga frågan som inleder den här lilla artikeln. Hur kan man dra in tillräckligt med pengar till skolresa för att ni allihop i gruppen ska kunna komma iväg? Här hade vi därför tänkt dela med oss av i vart fall tre tips om hur ni ska kunna få in pengar till skolresa. Häng med nu så ska ni få svar på den där frågan om hur.

Packa matkassar

Fredagar och lördagar är de två dagarna i veckan som det brukar vara störst trängsel i mataffärer och stormarknader. Här finns det rika möjligheter till att kunna tjäna pengar till skolresa. Ta och ring runt till några av de allra största och mest frekventerade matvaruaffärerna i staden eller i samhället där ni bor och fråga hur mycket betalt ni skulle kunna få genom att hjälpa affärens kunder att packa deras matkassar. Många affärsinnehavare brukar glatt betala en ganska fin peng för att få den servicen gjord och på så sätt få ett bättre flöde av kunder genom kassorna.

Kör kundvagnar

Ett annat sätt att tjäna pengar till skolresa – som till viss del utspelar sig i samma miljö som vårt första tips – är att ni erbjuder er att köra in kundvagnar från parkeringen till affären. Här gäller det att det är de starkaste i er klass eller grupp som får utföra jobbet eftersom det krävs starka ben och ryggar för att kunna köra in de ofta ganska långa vagntågen, men å andra sidan kommer det att kunna ge er en bra slant till er reskassa.

Sälj en omtyckta delikatesser

Att sälja salami är nog trots allt det allra bästa sättet att tjäna pengar till skolresa. Sedan 1992 så har bland annat företaget Delikatesskungen hjälpt långt fler än 20 000 grupper av barn och ungdomar att kunna förverkliga sina drömmar om skolresa och allt annat som tänkas kan. Det koncept som företaget grundar sitt arbete på är att erbjuda skolor, föreningar och klubbar möjligheten till att sälja mycket goda och omtyckta delikatesser och på så sätt tjäna pengar för att förverkliga sina drömmar.