När man jobbar på att komma iväg på en skolresa så finns det helt plötsligt hur många grejer som helst att tänka på. Det gäller sannerligen att kunna konsten att hålla många bollar i luften samtidigt när man ska få ihop allt och inte minst när det handlar om det här med att tjäna pengar till skolresa. Det allra första som ni bör tänka på när ni väl har bestämt er för vart det är som ni vill åka någonstans på er skolresa är just detta att lösa frågan om hur ni ska kunna få ihop tillräckligt mycket med pengar till skolresa så att ni verkligen har råd att komma iväg på det där äventyret allihop i gruppen. Jobbet med att få ihop tillräckligt mycket pengar till skolresa kan ju också ha det lilla goda med sig att ni kommer närmare varann och att gemenskapen i gruppen kommer att stärkas med flera snäpp. Här ska ni i vart fall få några små tips som kan hjälpa er att tjäna pengar till skolresa och därmed optimera era chanser och möjligheter till att komma iväg på ert äventyr.

Barn6

Planera noga i förväg

”Jag har en plan!” Nja, riktigt lika överambitiös och invecklad som Charles-Ingvar ”Sickan” Jönssons planering i de tokroliga filmerna om Jönssonligan behöver inte förberedelserna inför er skolresa vara. Men ett gott tips är ändå att ni ser till att planera så mycket som möjligt och så noga som ni bara kan i förväg. Då kommer det mesta att flyta på av sig själv och ni kan luta er tillbaka och njuta av er skolresa på ett helt annat sätt istället.

Hitta bästa sättet att tjäna pengar

En annan detalj av central betydelse för era möjligheter till att kunna tjäna pengar till skolresa är att ni helt enkelt ser till att snoka reda på det absolut bästa sättet att göra det på. Ett av de allra bästa sätten att snabbt och enkelt få ihop en riktigt bra summa pengar till skolresa är att sälja Delikatesskungens salami.

Sikta mot stjärnorna

Det allra bästa tips som ni förmodligen kan få över huvudtaget är nog ändå att ni siktar riktigt högt med er försäljning. Det finns ett gammalt talesätt som säger att ”Sikta mot stjärnorna så kommer ni till trädtopparna”. bestäm er därför för att ni ska nå ett riktigt högt resultat med er försäljning. Det kommer att sporra er till att verkligen göra ert allra yttersta och helt plötsligt kommer ni att inse att det där med att tjäna pengar till skolresa faktiskt känns betydligt lättare och enklare än vad ni kanske trodde från början.