Har ni funderat på vart ni vill åka på skolresa innan ni skiljs åt och går vidare med jobb och utbildningar? Det finns mängder av kul ställen att besöka och det är roligt att ha fina minnen från klassen som man gått i under flera år! Vill ni komma bort från Sverige, men inte längre bort än att man kan ta sig tillbaks på någon dag, är Danmark ett perfekt alternativ! Köpenhamn är en världsstad och har alla tänkbara upplevelser att ge er. Vad ni än är intresserade av kan ni räkna med att finna vad ni söker här!

För de som tycker om att gå på nöjesfält, finns Tivoli som är en av de största nöjesparkerna i norden. Det finns såväl åkattraktioner som spel och tävlingar. Kort sagt kan ni göra besöket till vad ni vill att det skall vara. Det är kanske inte heller en nackdel att Tivoli ligger alldeles intill huvudbangården, eller tågstationen, i Köpenhamn. På så vis kan ni snabbt ta er dit och därifrån om ni nu inte skulle vilja stanna i Danmark lite längre förstås.

Boende

Det finns många olika alternativ när det kommer till övernattning i Köpenhamn. Vissa hotell erbjuder billiga rum med delade badrum för de som vill hålla nere kostnaderna något. Det finns också en hel del anläggningar en bit utanför staden, där man kan bo för en överkomlig summa. I och med kollektivtrafiken kan man snabbt och enkelt ta sig in till stan även om man skulle bo utanför stan. Om ni har planerat i god tid, och bokar flera rum, kan ni räkna med att det kan gå att få ett lite bättre pris än om man kommer ensam för att stanna i en eller två nätter.

Saknas pengar för att ni skall kunna åka på skolresa till Danmark, kan ni hitta bra och effektiva affärsmetoder för att dra in slantarna som krävs. Delikatesskungen erbjuder en hel del skolklasser hjälp med att komma dit de vill på skolresa och detta helt riskfritt. Det enda man egentligen riskerar är att man kan lägga ner en hel del tid på försäljning utan att vara garanterad något resultat. Dock säljer de flesta en hel del produkter och tjänar en bra slant till den kassa som skall bekosta hela skolresan som är tänkt att genomföras innan skolterminen är slut.