Sitter ni i er klass och funderar på att komma iväg på en skolresa eller något annat kul? Har ni inte lyckats hitta det där helt perfekta sättet att kunna tjäna pengar till skolresan som passar just er ännu? Vad bra! Då har ni nämligen kommit alldeles rätt. Det här är nämligen en blogg som vill dela med sig av smarta tips och goda råd om hur skolklasser och andra grupper kan tjäna pengar till skolresan eller något annat skojigt och spännande som man skulle vilja vara med om och få uppleva. Här brukar vi också skriva om tips på spännande och intressanta resmål som passar perfekt att besöka i samband med en skolresa. Dagens inlägg här på bloggen kommer dock att kretsa kring just detta med hur ni i er klass ska kunna tjäna pengar till skolresan.
London
Många om budet
Det finns väldigt många olika sätt att ta till för en skolklass som vill börja tjäna pengar till skolresa eller något annat skojigt. Om ni till exempel gör en sökning på Google på sökfrasen ”pengar skolresa” så får ni direkt upp långt fler än 35 000 sökträffar. Detta är ett ganska tydligt bevis på att det här med att tjäna pengar till skolresa är något som ganska många aktörer vill vara engagerade i. Ni erbjuds att sälja allt från strumpor och underkläder till kakor och godis och mycket av detta fungerar säkert bra. Men en grundregel för allt detta är dock att ni ska vara väldigt uppmärksamma på vilka företag det är som ni inleder ett samarbete med. Var därför mycket noga med att kolla upp företaget ordentligt innan ni hakar på deras erbjudande.

Sälj Delikatesskungens produkter
Delikatesskungen är ett företag som sedan 1992 – alltså i drygt 20 år i skrivande stund – har hjälpt drygt 15 000 skolklasser och andra grupper att tjäna pengar. Företagets koncept går ut på att ni säljer mycket omtyckta delikatesser och sedan behåller ni helt enkelt den vinst som ni gör på försäljningen.